donderdag 10 juli 2014

Koken in het groen


Houd je van verborgen groene plekjes in de stad?  En van het programma Masterchef? Dan moet je in september naar een van de negen Rotterdamse tuinen die meedoen aan Koken in het Groen. Dat zijn de Rotterdamse buitenkeukenkampioenschappen in Feijenoord, Charlois en Rotterdam Noord. Hobbykoks koken de sterren van de hemel en worden door een jury van culinaire experts en bekende Rotterdammers beoordeeld. Het publiek kan de kleine gerechtjes en snacks proeven tegen een zacht prijsje. 
Op zaterdag 31 augustus is de kickoff op een beeldschone tuin in het hart van Feijenoord: de Botanische Tuin Afrikaanderwijk. Op woensdag 3 september volgt de romantische Molenwei naast het Zuiderpark.  13 september is de eigenzinnige kunstenaarstuin  ’t Otje aan de beurt en op 1 Oktober staat De Poort in het Oude Noorden op de  lijst. Stuk voor stuk verrassende tuinen waar je geweest wil zijn!

Droom jij ook weleens van meedoen aan Masterchef? Wie in Noord, Feijenoord of Charlois woont, kan nog meedoen. Inschrijven kan tot uiterlijk 15 augustus 12.00 uur. Kijk voor meer info op www.groeneloper010.nl.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten