dinsdag 9 september 2014

Elle Aime!


Elle Aime is zo'n winkel waar je wel tien rondjes kunt lopen voordat je alles hebt gezien. De winkel ligt vol met handgemaakte hebbedingen en accessoires; van mooie prints voor aan de muur tot gezeefdrukte tasjes. De producten zijn gemaakt door ontwerpers van over de hele wereld. Ook worden er DIY kits en materialen verkocht om zelf aan de slag te gaan. Alles is met liefde en aandacht gemaakt en veel van de producten zijn in kleine oplages geproduceerd of er is er maar ééntje van. Dat maakt Elle Aime de perfecte plek voor het vinden van een uniek cadeautje voor iemand anders of gewoon stiekem voor jezelf.
Ook kun je er leuke workshops volgen: leer bijvoorbeeld haken, boekbinden, zeefdrukken of illustreren. Naast de workshops organiseren ze ook Crafternoons; middagen waarbij je kunt aanschuiven en kunt werken aan je eigen project. Een middagje in Elle Aime betekent een dosis nieuwe inspiratie én een hoop gezelligheid! De workshopagenda vind je hier.
En: de winkel is verhuisd! In dezelfde straat, maar in een groter pand waar meer plek is voor workshops en cursussen. Het nieuwe adres is Zwaanhals 299! In het Oude Noorden.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten