vrijdag 11 december 2015

We LOF fashion


Fashion is fun is het motto van stylist Kim en daarom begon zij een droom van een kledingwinkel: LOF, het mode snoepwinkeltje in Rotterdam. Kim (nu hoogzwanger) en haar moeder Carla leggen hun hele ziel en zaligheid in de winkel. Deze hippe vrouwen weten echt alles van de laatste trends op het gebied van fashion. Elke week zijn er nieuwe collecties te vinden. Ze gaan ook regelmatig naar Parijs om nieuwe collecties te kopen en om inspiratie op te doen. 

Veel kleding showt Kim persoonlijk op instagram. Bijna elke dag maakt ze nieuwe selfies van haar outfits. Op deze manier laat ze zien wat voor combinaties mogelijk zijn en wat voor items er in de winkel te koop zijn. Bij LOF vind je merkartikelen en betaalbare mode uit Parijs, Londen en Milaan. LOF heeft een merkenpakket die zij continu afstemt op hetgeen wat hot en happening is. Denk aan Nikkie Plessen, Josh V, Goosecraft, PLEASE, MET INjeans, OKE by me, Reinders en Quay Australia. Een paar deuren verder is LOF Shoes geopend die naadloos aansluit op het hoofdfiliaal waar je kleding en sieraden kunt kopen.


Moeder en dochter zorgen voor veel echte Rotterdamse gezelligheid. Koffie & thee & chocolaatjes staan altijd klaar. Adres: Lusthofstraat 37-B (Kralingen). Op maandag en zondag gesloten. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten