maandag 17 november 2014

Galerie van het Jaar


Ik geef het maar gelijk toe: ik ben niet zo van de kunst met een grote K. En ik bezoek dus nauwelijks galerieën. Maar jij misschien wel. Dus daarom is het wellicht interessant te weten dat Galerie Frank Taal in Rotterdam is gekozen tot Galerie van het Jaar. De uitslag werd in vier verkiezingsrondes bepaald door collega-galeriehouders, het publiek en een vakjury. In totaal werden 7.396 stemmen uitgebracht. Het gaat om een nationale verkiezing, dus niet alleen de beste van de Rotterdamse galerieën. 
De jury prijst galerie Frank Taal als eigentijdse en actieve galerie. 'De galerie heeft een breed en kwalitatief hoogstaand aanbod aan hedendaagse kunst, die met een relatief groot aantal tentoonstellingen per jaar onder de aandacht worden gebracht. Zowel de nationale als de internationale markt worden bediend.'
Galerie Frank Taal is een eigentijdse galerie. Met acht tot tien tentoonstellingen per jaar vertegenwoordigt zij het brede bereik dat de verschillende disciplines uit de hedendaagse kunst bieden. De galerie toont werk van opkomende en internationaal gevestigde kunstenaars. Nou, gaat dat zien.

Adres: Van Speykstraat 129


Geen opmerkingen:

Een reactie posten