maandag 16 november 2015

Nog meer sportschoenen

Ik dacht toch echt dat er genoeg winkels in Rotterdam waren waar je sportschoenen kunt kopen maar ik had het mis. Er komt er gewoon nog eentje bij. De Duitse schoenen- en kledingketen Snipes opent 19 november een winkel op de Lijnbaan.


Snipes verkoopt merken als Nike, Adidas, Jordan, New Era, Converse en Asics. De winkel op de Lijnbaan heeft een vloeroppervlak van 843 m2 verdeeld over drie verdiepingen. Snipes is opgericht in 1998 met een eerste winkel in het Duitse Essen. Inmiddels telt het bedrijf meer dan honderd winkels verspreid over Duitsland, Nederland, Oostenrijk en Zwitserland. In Nederland heeft Snipes begin 2015 de eerste winkels geopend in Eindhoven en Utrecht.

Van 18 t/m 21 november wordt in ‘Roffa’ de grote opening van de nieuwe winkel gevierd. Met elke dag wat lekkers. Van woensdag t/m zaterdag gratis Red Bull en snoep van onze Candy Bar. Ook zijn er speciale acties: op de vier openingsdagen zijn er verschillende Air Max en Eric Koston Max 2 van NIKE, de adidas ZX Flux, New Balance 565, de Converse All Star en nog veel meer Opening Deals. Voor iedereen met kleinere voeten is er daarnaast de NIKE Air Max Command ook als GS-model in de maten 36-40. Uiteraard alleen zolang de voorraad strekt! Het barst allemaal los op woensdag om 15.00 uur, op donderdag en vrijdag om 10.00 uur en op zaterdag zelfs al vanaf 09.30 uur.

Adres: Lijnbaan 72-74.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten