dinsdag 17 november 2015

Turn on the lights

Ook dit jaar ontsteekt de Bijenkorf de grootste feestverlichting van Nederland tijdens Turn on the Lights en viert daarmee de nationale start van het feestseizoen. Jij kunt daarbij aanwezig zijn! Op donderdag 19 november om 19.00 uur opent burgemeester Aboutaleb dit bijzondere evenement op de Van Oldenbarneveltplaats in Rotterdam. Hierna kun je genieten van de prachtige internationale straattheateract Theater Tol.


Aansluitend vier je in de Bijenkorf de start van het feestseizoen tijdens een speciale koopavond tot 22.00 uur.Tijdens de feestelijke koopavond van Turn on the Lights zijn er diverse merken die iets extra’s organiseren.

Vanaf 18 december is er op verschillende koopavonden van alles te beleven in de stad. Zo komt de stad op 19 december tot leven met een bijzondere en excentrieke parade met vuur en slagwerkers, wordt er op 9 januari op de Lijnbaan een interactieve voorstelling gegeven met een komische gokkast en is er op andere dagen onder andere comedy, muziek en een poppenspel in het centrum te vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten