donderdag 3 november 2016

MTV Awards vanuit Rotterdaaaaaaaam


Het zal me weer een gekrijs van jewelste worden, zondag in Ahoy. De MTV European Music Awards worden uitgereikt en natuurlijk werd gekozen voor het überhippe Rotterdam. Het is zelfs zo dat alle sterren ook in de stad slapen, in plaats van altijd maar dat eeuwige Amsterdam. Dus het kan zo maar zijn dat je Bruno Mars tegenkomt. Of Green Day. Of OneRepublic, Martin Garrix, Afrojack, Shawn Mendes, DNCE, Lukas Graham, acteur Idris Elba en Zara Larsson.

De kans dat je bij het spektakel aanwezig kunt zijn is volgens mij minimaal. MTV gaat over de kaarten en voor bepaalde plekken moest zelfs auditie worden gedaan. Maar de stad staat dit weekend wel in het teken van MTV en overal kun je concertjes zien. Kings of Leon treden zelfs op in het Oude Luxor. Hoe leuk, zo'n grote band in dat oude leuke theatertje. Op 5 november geeft Ronnie Flex met vrienden een klein concert bij Rotown. Vanavond lanceert Jett Rebel hier zijn nieuwe platenlabel en zet Douwe Bob zijn eigen 'Fools Bar' op.

De MTV EMA's zijn vanaf 21.00 uur te zien op de muziekzender. En de sterren slapen in het Mainport Hotel, het Hilton, Nhow en het Marriott tegenover het station. Opletten dus!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten