woensdag 2 november 2016

Eten bij Ayla

Restaurant Ayla opent op 3 november haar deuren. Initiatiefnemers Mess Rotterdam lanceert hiermee, na het succes van de Biergarten, Ontbijtbar en The Suicide Club, haar derde restaurant dat opnieuw inspeelt op internationale trends en (culinaire) behoeftes in Rotterdam. Bij Ayla staat Mediterrane gastvrijheid en cuisine centraal. Gasten worden omringd door de geuren, kleuren, sferen en smaken van Spanje, Italiƫ, Griekenland, Noord-Afrika en Oost-Europa en wanen zich in verre oorden.



Wat kun je verwachten: waanzinnig lekker comfort food, onverwachte ontmoetingen, verse producten, een on-Nederlandse georganiseerde chaos, persoonlijke service en unieke zelfgestookte dranken (eigen wodka, jenever en gin!). De kaart, die wekelijks wisselt, staat vol seizoensgerechten.



Het restaurant moet een tweede huiskamer worden, waar je betaalbaar kunt eten. Ayla is alle dagen van het jaar geopend; van vroeg (8.00 uur) tot middernacht. Werkelijk de hele dag kun je binnenvallen voor een ontbijt, kop koffie, lunch, borrel of diner. En de locatie is natuurlijk perfect: het Kruisplein, in het hart van de stad, pal aan de 'rode loper' die vanuit Centraal Station is uitgerold.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten