vrijdag 28 oktober 2016

Griezelen in Rotterdam

Halloween... Ik heb er niks mee. Ik weet ook niet precies wat het is. Iets met enge dingen, lijken, zombies, heksen, spinrag en pompoenen. Nouja, als jij dat wel leuk vindt, ga dan zaterdagavond vooral naar de Lijnbaan (deze avond Lijkbaan geheten) waar een heuse Zombie Walk wordt gehouden. wat kun je verwachten: bloederige taferelen (nep natuurlijk, duh), bizarre figuren, screamqueens, mismaakte ledematen en een flinke portie horror. En een hoop lol natuurlijk. Je kunt ook alleen kijken, je hoeft niet mee te lopen. Er worden zo'n 3500 mensen mee. Halloween is populair in Rotterdam!


Route: om 20.00 uur is de start op het Schouwburgplein en daar eindigt de tocht ook weer. Deelname is gratis! Bij de Schouwburg kun je je laten omtoveren tot zombie door make-up-artists. dat kost 17,50. Vouchers zijn verkrijgbaar bij de Rotterdamse Schouwburg.

Verder zijn er speciale zombie-menu's bij Gracie's en de Pizzahut en er zijn enge afterparty's in Bar 3, Club Vibes, Rotown en Kraftbar. In bioscoop Pathé Schouwburgplein begint om twaalf uur 's nachts een Halloween horror Show met vier  films tot in de vroege uurtjes. Have fun!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten