dinsdag 3 januari 2017

La Buvette

De Coolsingel heeft er weer een goed adres bij: La Buvette, waar je al vanaf 8 uur 's ochtends terecht kunt voor een ontbijt of een zakelijke afspraak. Lekker lunchen tijdens het shoppen, of flexwerken (de wifi is goed en er zijn veel stopcontacten). Ondanks de ietwat chique sfeer is La Buvette laagdrempelig en betaalbaar. Op de kaart staan ontbijt-, lunch- en borrelgerechten geïnspireerd op de Franse en Belgische keuken, op vrijdagavond kan er ook gedineerd worden. Van de garnalenkroket en de filet Americain tot de mayonaise en steak tartare. De kaart wisselt regelmatig en de smaken zijn puur en verfijnd, maar vooral ook niet te moeilijk.


Het grand café op de begane grond van het monumentale pand, dat in gebruik is genomen door Frame Office, is zeven dagen per week toegankelijk voor iedereen. Het interieur is ‘oud en nieuw chique’.

Wanneer de huisgemaakte patés, rilettes, quiches en geserveerde patisserie, wijnen en aperitieven in de smaak vallen, kunnen deze zelfs mee naar huis genomen worden. Ook bezorgt La Buvette lunches en borrels aan de bedrijven in de omgeving. La Buvette is namelijk naast café ook traiteur. De traiteur hopen ze in de toekomst zelfs uit te breiden met een eigen locatie op hun terras.

Adres: Coolsingel 104.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten