dinsdag 7 maart 2017

De leukste souvernirs

Struikel je in andere (Europese) grote steden over de souvernirswinkels vol magneten, kaarten, beeldjes, glazen en andere meuk, in Rotterdam is het nog een beetje zoeken naar een souvernirwinkel. Maar ja, de stad wordt steeds populairder en toeristen uit binnen- en buitenland weten de stad steeds beter te vinden. Daar is nu een goed adresje voor op een handige locatie: voor cadeautjes uit de stad kun je nu zeven dagen per week terecht bij ‘Love Rotterdam. Gifts, Food & More’ op Rotterdam Centraal.


De winkel zit in de centrale hal van het station en je vindt er mooie, typische Rotterdamse cadeau en souvenirs. Voornamelijk Rotterdamse producten, zoals Rotterdamsche Oude Kaas, Maasstroompjes (koekjes), Rotterdamse Port van MWAH en lokaal gebrouwen bier van de Kaapse Brouwers. Maar is er ook Rotterdams design te krijgen, zoals de tassen van Susan Bijl. Daarnaast worden in de gift shop ook de meer traditionele (Holland) souvenirs verkocht, van magneten tot sleutelhangers en ansichtkaarten.

Love Rotterdam. Gifts, Food & More is de tweede gift shop van Rotterdam Tourist Information. Ook op de vestiging aan de Coolsingel worden Rotterdamse en Hollandse cadeaus en souvenirs verkocht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten