donderdag 2 maart 2017

Museumnacht010

Met een beetje geluk is het droog en niet te koud, maar gaan moet je sowieso. Want tijdens Museumnacht010 krijg je de unieke kans om nachtelijk rond te dwalen en te ontdekken wat Rotterdam aan kunst en cultuur in huis heeft. Met je passe-partout op zak kun je bij ruim dertig locaties door heel de stad terecht voor te gekke exposites, de mooiste tentoonstellingen, unieke collecties, interactieve performances en voorproefjes van nieuwe projecten. Doe een rondje Museumpark, struin door het Witte de With-kwartier en maak kennis met bijzondere plekken in Rotterdam Oost. Vergeet niet een kijkje te nemen bij de deelnemers op Zuid en ontdek de Rotterdamse museumwereld in al z’n vormen.

Musea en culturele instellingen gooien hun deuren open, zodat je in één avond kennis kan maken met het rijke aanbod aan kunst en cultuur in Rotterdam en uitgebreid kan rondneuzen op nieuwe plekken. Met een speciaal programma zorgen de deelnemers voor een uniek feestje, waarbij je ook meteen je kunst- en cultuurkennis kunt bijschaven!

Wat staat er onder andere op het programma?
Leren striptekenen in het Stripmuseum, flipperenop zeldzame flipperkasten in het Dutch Pinpall Museum, eettradities en dansen in het Wereldmuseum (Ik kook, dus ik ben), de Typhusquiz in het Natuurhistorisch Museum, het vernieuwde museum van Feyenoord by night, bont en blauw schminken bij het Belasting & Douane Museum, uitzicht vanaf het witte Huis (de eerste wolkenkrabber van Nederland).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten