vrijdag 17 maart 2017

Surrealisme op de Nieuwe Binnenweg

Zo mooi als het weer gisteren was, zo grijzig en geheel niet lente-achtig is het vandaag. Maar: laat dat je goede gevoel niet verpesten! Op de Nieuwe Binnenweg houden ze vandaag een gezamenlijk shopping-event, 'De Binnenweg droomt', georganiseerd door verschillende winkeliers aan de Nieuwe Binnenweg. Aanleiding hiervoor is de tentoonstelling ‘Gek van Surrealisme’ die tot 28 mei te zien is in Museum Boijmans.


Deelnemende winkels zijn in de wolken met wolken-stikkers op de ramen die ’s nachts opgloeien.
In deze winkels worden brochures van de tentoonstelling verspreid en ontvangen klanten speciale bierviltjes die tijdens een bezoek van de tentoonstelling recht geven op een flesje Duvel-bier. Duvel heeft namelijk ter gelegenheid van de tentoonstelling een speciale editie van het bier gebotteld.

Verschillende winkels in de straat hebben deze dag speciale acties. Bij kledingzaak Zilch (erg leuk, aanrader!) kun je tussen 15.00 en 17.30 uur je nagels laten lakken door een dame van Christiaan Lifestyle Salon & Spa en ontvang je bij een aankoop in onze winkel een presentje van Christiaan (Nieuwe Binnenweg 66). En dames die bij Christiaan zijn geweest, krijgen iets leuks van Zilch! Verder vind je bij Zilch de nieuwe lente-collectie met merken als Kyra&Ko, Froy&Dind, Bench., Ilse Jacobsen, MissGreen, Elvine en Esska. Nieuw zijn de bamboe horloges van Timeboo. Deze hebben een band van kurk of leer in verschillende kleuren. Ook nieuw zijn de espadrilles van PAEZ, een duurzaam merk uit Argentiniƫ.

Savage Lily (vintage clothes) zal alvast een preview geven van haar grote sale evenement welke een week later zal plaatsvinden, een selectie items mogen dan voor de sale prijs al weg!

Shopze!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten