vrijdag 14 november 2014

Voor schoen-shopaholics


Je kunt nooit genoeg schoenen hebben. Toch??!!! De hipste schoenenwinkel van Rotterdam zit op de Meent. De winkel is een echt schoenenparadijs in Oosterse sferen waar mode, muziek en design samen komen. Designer Eric Kuster (bekend van zijn ontwerpen voor de Jimmy Woo) is verantwoordelijk voor de inrichting.
Voor je zoektocht naar nieuwe laarzen, booties, pumps, sneakers of accessoires ben je bij Shoe Club aan het goede adres. Ze verkopen zowel dames-, heren- als kinderschoenen en hebben de grootste collectie UGG Australia. Andere merken: Supertrash, Unisa, Ash, Blackstone, Cruyff Classics, Shabbies Amsterdam en Floris van Bommel. In samenwerking met grote modemalls waaronder Van Dijk Waalwijk, Van Zuilen Gorinchem, Voorwinden en kledingmerk Ibiza People showt de Shoe Club de laatste kledingtrends in de winkel, precies passend bij het schoenenassortiment. Alle kleding kan ook bij de Shoe Club gekocht worden.
En nog prettiger: haasten is niet nodig, want iedere vrijdag is de winkel open tot 22.00 uur. Naast het assortiment schoenen zorgt de Shoe Club dan namelijk ook voor een DJ en een hapje en drankje. Zo wordt schoenen passen helemaal een feestje.

Adres: Meent 98

Geen opmerkingen:

Een reactie posten