vrijdag 6 februari 2015

Valentijnsdag in Rotterdam

Over ruim een week is het Valentijnsdag. Verras je geliefde! Maar waarmee? What to do? Doe inspiratie op met deze tips:


Liefde op de Maas
SS Rotterdam (het schip) heeft een speciaal Valentijns Arrangement dat begint met met prosecco en een 5-gangen diner (met livemuziek), daarna een overnachting in een Superior Room en tot slot een uitgebreid Internationaal cruise ontbijt.

Romantische cruise 
Beleef een romantische diner op een cruiseboot The Love Boat. Geniet van de prachtige skyline van Rotterdam, de melodieuze muziek, het heerlijke eten en natuurlijk van elkaar! Dit jaar met een Portugees thema.

Euromast
Love is in the air! Tijdens Valentijnsdag is het heel romantisch je geliefde mee te nemen naar ongekende hoogte en geniet daar van een van de speciale ontbijt-, lunch- of diner-arrangementen op de Euromast in Rotterdam. Je kunt kiezen uit de volgende arrangementen:
Valentijn heeft je lief (ontbijt arrangement)
Valentijn koestert je (lunch arrangement)
Valentijn verrast je (diner arrangement)
Valentijn houdt van je (diner arrangement)
Valentijn aanbidt je (VIP arrangement)
Valentijn bemint je( VIP arrangement incl. suite)

Lock your love
Hang een liefdesslotje aan de Rijnhavenbrug en gooi het sleuteltje in het water. En daarna samen lekker eten bij een van de restaurantje op de Kop van Zuid of het Deliplein op Katendrecht.

Samen in het donker
Niet heel origineel, maar wel fijn, toch? In het donker handje in handje, samen dicht tegen elkaar: ga naar de film. En dan geen actiefilm, maar iets met een beetje romantiek erin. Qua bioscoop zou ik die van Pathé links laten liggen: niet romantisch, veel pubers en te veel popcornlucht. Cinerama en Lantaren/Venster hebben een veel fijnere sfeer. En je kunt er samen ook wat drinken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten