vrijdag 29 mei 2015

Gluren bij de buren

Heerlijk toch: binnenkijken in andere huizen? Het kan nu 'legaal'. Zaterdag 30 mei (morgen dus) is er een speciale editie van Gluren bij de Buren: Zuid! Nieuwsgierigen kunnen rondkijken in de meest inspirerende woningen onder de Maas. Onderweg wordt je getrakteerd op bijzondere ontmoetingen en culturele verrassingen. 

Van de hipste hotspots van de stad tot de historische tuindorpen. Van luxe hoogbouw tot het grootste stadspark van Nederland. Rotterdam-Zuid is voor veel mensen nog vrij onontdekt. Maar voor alle smaken biedt Zuid wat wils. Er worden vier verschillende tours aangeboden. alle vier naar Zuid, maar elke tour heeft een ander accent. Je kunt je hier inschrijven. Aanvang om 13.00 uur en een tour duurt twee uur. En het is gratis!!!

Afsluitend is er een inspirerende talkshow (om 16.00 uur) waarbij deelnemers van alle tours van harte welkom zijn om ervaringen en woontips uit te wisselen.

Start- en eindlocatie: RAAF (Maashaven Zuidzijde 2, 3081 AE Rotterdam). Er is een beperkt aantal fietsen beschikbaar. Dus kom zoveel mogelijk op je eigen fiets! 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten