maandag 1 juni 2015

De Bakkerswinkel

Er gaat toch verdorie niks boven lekker vers brood? Ook Rotterdam heeft zijn Bakkerswinkel. De knusse eigengereide lunchtent, al bekend in Amsterdam, Utrecht en Den Haag, vond hier een plek aan de Schiedamse Vest en sinds januari 2015 aan het Oostplein. Zo kan Rotterdam genieten van bijzondere sandwiches, een heerlijk ontbijt, een feestelijke high tea, ambachtelijk gebakken taart met - echt de lekkerste - koffie of een borrel met hartige hapjes in een bijzonder decor, ontworpen door Piet Hein Eek.


De Bakkerswinkel Rotterdam-Centrum is gevestigd aan de Schiedamse Vest, op één van de meest bruisende plekken in de stad, op de kruising met de Witte de Withstraat. Een gebied waar een mix van uitgaan, winkelen en kunst te vinden is. Het naoorlogse pand is licht en heeft een terras buiten.

De Bakkerswinkel Kralingen aan het Oostplein in Rotterdam ligt pal naast de metrolijnen A, B en C en is daardoor uitstekend bereikbaar voor ‘Bakkerswinkel liefhebbers’ uit alle regio’s van Rotterdam en omstreken. Naast een groot restaurant is er een ruime meeneemwinkel voor een snelle koffie met een knapperig broodje van Menno, sandwich of croissant. Ook een heerlijke taart, quiche of een van de vele huisgemaakte jammetjes kunnen voor thuis worden meegenomen. Er is een open keuken zodat je precies kunt zien hoe alles vers wordt klaargemaakt. Zomers is er een gezellig terras waar je in de zon en uit de wind heerlijk kunt onthaasten met al het lekkers van De Bakkerswinkel.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten