zaterdag 20 juni 2015

Nieuw in de Hofbogen

De afgelopen tijd hebben maar liefst zeven nieuwe ondernemers hun deuren geopend in De Hofbogen/Station Hofplein. Ook de restauratie van de gevel is een feit. Dubbele reden voor een feestje, want dit betekent nóg meer food, lifestyle, fashion en design in een nog mooiere omgeving. Ontdek vandaag wat Station Hofplein je allemaal te bieden heeft. Verwacht workouts van Crossfit Hofplein, films van Roffa Mon Amour, dj’s van BIRD en natuurlijk alle winkels en horeca-ondernemingen die vandaag geopend zijn. Op het dak kunnen de picknickkleden worden uitgespreid. Mocht dit nog niet genoeg zijn, vindt vandaag ook een nieuwe editie van Kanen bij de Hofbogen plaats. Vandaag is Station Hofplein ook onderdeel van de officiële opening van de Luchtsingel / Urban Picnic. Vanaf de Luchtsingel loop je zo het dak op van Station Hofplein. Pak de trap naar beneden om onze ondernemers te bezoeken.Wat is er oa nieuw? 

Misura Satoria: Ontdek tijdens deze feestelijke dag in het atelier van Misura Satoria het pak dat gemaakt is van een van de meest exclusieve stoffen ter wereld de ‘Scabal Diamond Chip’. Speciaal op deze dag ontvangt u bij aanschaf van een maatpak een bijzonder cadeau.
Raampoortstraat 36

Dance for Health: Dansen is plezier, energie en emotie. Maar voor mensen met Parkinson, Reuma en MS is het zoveel meer. Het is voor hen een manier om –letterlijk- in beweging te blijven en zo positief bij te dragen aan hun kwaliteit van leven. Iedereen, met of zonder beperking, wordt uitgenodigd om ook zelf een Dance for Health les te ervaren!
Katshoek 35

North Sea Design is een eigenzinnige designwinkel vol stijlvolle Nordic cadeaus en woonaccessoires. Speciaal op deze bijzondere dag ontvang je 10% korting* op het assortiment. Gebruik hiervoor code woord ’20 juni’. * korting is op uitzondering van Carl Hansen. 
Raampoortstraat 32

Yogaground: Op het dak van Station Hofplein organiseert Yogaground een speciale Broga les. Bereid je voor op een stevige inspanning en behoorlijke dosis zweet. Je krijgt een volledige power workout waar je superfit en flexibel van wordt, met een totaal ontspannen gevoel na afloop.  Yogaground heeft de Beneluxlicentie voor het geven van Broga® , yoga voor bro’s, mannen dus. Dames zijn natuurlijk net zo goed welkom!  Tijd: 16.00 – 17.00

Vivo: een Europees schoenenmerk dat is opgericht door twee jonge Rotterdamse ondernemers: Dave Hendriks en Kevin van Wijk. De schoenen worden ontwikkeld in samenwerking met een Italiaanse designer in Montebelluna (Italië) en handgemaakt door een familiefabriek in Porto (Portugal). Vandaag 20% korting!
Katshoek 37 A

Geen opmerkingen:

Een reactie posten