woensdag 16 september 2015

De Pasta Kantine

De bikini hoeft voorlopig niet meer aan, dus we kunnen weer een tijdje ongestoord koolhydraten eten. Op naar de Pasta Kantine! Daar scoor je pasta die je lekker thuis weghapt. De pasta’s worden bereid terwijl je wacht, want 'een pasta wacht nooit op haar gasten, het is de gast die op de pasta wacht'. Een eerlijke keuken met verse pasta’s, ingrediĆ«nten en kruiden. Ruime keuze uit de lekkerste authentieke pastagerechten (ook glutenvrij en volkoren). Voor bij de pasta of ter afwisseling verkoopt de Pasta Kantine ook verse salades.


Je kunt ook ter plekke je honger stillen. Ook een aanrader, want de zaak ziet er echt leuk uit. Houten tafels met krukken en ouderwetse schoolstoeltjes, zwart-witte tegels op de vloer: lekker urban en industrieel, en toch gezellig. Dit is geen standaard kantine, dit is een luxe variant! Als je daar nou toch bent, kies je natuurlijk een lekker toetje, OMG echt bellissima!


De boodschap van de keten is in ieder geval duidelijk, zo luidt op hun Facebookpagina de tekst: Don’t get upsetti, eat more spaghetti.

De pasta’s en salades to go kun je afhalen van zondag tot en met donderdag van 12:00 uur tot 22:00 uur. Adres: Pannekoekstraat 22A

Geen opmerkingen:

Een reactie posten