woensdag 2 september 2015

Droomhaven

Al jaren het grootste en best bezochte maritieme festival, de Wereldhavendagen! Drie dagen lang staat de Rotterdamse haven in the spotlight. Met lekker weer is het sowieso al leuk om lekker langs de kades te slenteren. Spectaculaire demonstraties op het water bekijken, een schip bezoeken, mensen kijken en er valt genoeg te eten. Er zijn ook spannende excursies in de haven. Voor een groot deel zullen die nu wel uitverkocht zijn. Kijk hier voor het programma en kaartverkoop.


Het thema dit jaar is 'de Droomhaven'. Maak kennis met de vele dromen in de Rotterdamse haven. Oude dromen die inmiddels zijn waargemaakt en nieuwe dromen vol beloften voor de toekomst. Ontdek er je eigen droom, en wie weet waar dat toe zal leiden! Wat je ook droomt, in Rotterdam kun je er werkelijkheid van maken. Make it happen!


De Wereldhavendagen wordt ieder jaar op spectaculaire wijze geopend: een waar spektakel op en rondom het water. Vrijdag gebeurt dat al om 10.00 uur 's ochtends. Wil je er bij zijn (gratis!)? Dat kan: kom naar de Holland Amerikakade (Wilhelminapier) en neem plaats op de publiekstribune!





Geen opmerkingen:

Een reactie posten