vrijdag 11 september 2015

Op de kiek met Rotterdam

Wat is er nou mooier dan je eigen professionele portretfoto met de mooiste stad op de achtergrond? Het kan tijdens 24 uur cultuur! Morgen kun je op Katendrecht terecht om je te laten portretteren door de bekende Rotterdamse fotograaf Ari Versluis. De imposante skyline van de stad vormt het decor van het portret.


Ari Versluis is bij het grote publiek bekend van de fotoseries Exactitudes. Samen met Ellie Uyttenbroek begon hij subculturen als gabbers, skaters en Marokkies in beeld te brengen. De heterogene, multi-culturele straatbeeld van Rotterdam vormt hiervoor de grootste inspiratiebron.

De pop-up studio wordt voor één dag opgebouwd langs de kade van de Maas bij de The Godown / Fenix Loods II op Katendrecht. De imposante skyline van Rotterdam vormt het decor. Ari Versluis maakt portretten in de voor hem kenmerkende gestileerde documentaire stijl. Vanaf € 10,- kan het publiek op de foto. Ondertussen geeft Ari Versluis het publiek ook een kijkje in de keuken van een professionele fotograaf. Waar houdt hij rekening mee en wat komt er zoal bij kijken om een interessant portret te maken? Hij vertelt het u graag.

Prijzen:
- digitaal bestand (10 x 15 cm) €10,-
- print (A5 formaat) €25,-
- Artprint (24 x 30 cm) €100,-

Reserveer hier een plek.

De pop-up fotostudio wordt georganiseerd door het Nederlands Fotomuseum en SKVR Fotografie & Media in het kader van Fotoweek 2015,een initiatief van Foam Fotografiemuseum Amsterdam (Foam) en het Nederlands Fotomuseum. Van 11 t/m 20 september 2015 vindt de derde editie van Fotoweek plaats met dit keer als thema 'Kijk! Mijn Straat'. Tijdens Fotoweek zijn op meerdere plekken pop-up fotostudio’s te bezoeken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten