zaterdag 2 januari 2016

Het groene monster


Oké, dag vet, doei alcohol, toedeloe calorieën. We gaan weer even normaal doen. Back in shape!
Volgens Sajoer helpt hun groene monster (zie foto) daar het beste tegen. Ik weet het niet, ik vond dit healthy sapje echt te goor voor woorden, maar anderen zweren erbij. Het zal dus wel aan mij liggen.

Sapbar Sajoer maakt zeven dagen in de week verse groenten- en fruitsappen speciaal voor jou! De groentensappen worden bereid met de slowjuicer, ook wel de koning onder de sapmakers.
De groentensappen bevatten bijvoorbeeld genoeg energie om de kater van de vorige avond snel te verwerken door speciale ingrediënten als gember, die misselijkheid tegen gaat en de maag kalmeert, wortels voor extra vitamine B zorgen voor het ontgiften van de lever en rode biet reinigt het bloed. Sajoer heeft een ruim assortiment van sapjes als Het Groene Monster, Anti Griep, Slanky Janky, Beat it en een tarwegras shot. Heb je het erg bont gemaakt op oudejaarsavond, hun Anti Kater sap met bleekselderij (vochtafdrijvend) en komkommer (hydraterend) is een aanrader. Ze hebben trouwens ook smoothies, ontbijtjes, soepjes, salades, koffie en lekkere theetjes.


Sajoer zat in de Markthal en was verkrijgbaar bij Klup, maar deze pop-upzaak is gestopt. Het goede nieuws is dat Sajoer een eigen echte vestiging heeft! Adres: Botersloot 46 (vlakbij de markt dus).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten