zaterdag 2 april 2016

Maak je eigen taart kunstwerk

Voor de zoetekauwen onder ons: Arta la Tarta is al jaren een begrip in taartminnend Rotterdam. Eigenaresse Marja Brand begon in 2004 haar bedrijf uit passie voor het taart decoreren. Inmiddels hebben duizenden workshopdeelnemers de kunst van het taart versieren leren kennen. En het fijne is: die taart mag je na afloop natuurlijk lekker zelf opeten!


Meteen als je binnenkomt zie je de overvloed aan kunstzinnig gedecoreerde taarten en taartjes. Wat knap gedaan! Wil je dat ook leren, er zijn verschillende workshops mogelijk: van minitaartjes tot grote taarten. De minitaartjes zijn een speelse variatie op de cupcake. Je leert marsepein kleuren, uitrollen en de taart(jes) bekleden. Uitstekers, bloemetjes, stippenlapjes of panterprints, allerlei trucs en technieken komen aan de orde. Wil je weten hoe je roosjes maakt? Marja brengt je een van de vele manieren bij.


Verder zijn er workshops slagroomtaart decoreren met marsepein, een rozentaart maken, kinderworkshops (ook voor feestjes) en workshops gecombineerd met tapas, afternoon tea of creools buffet. Een ding staat vast: het wordt lekker!

En... je kunt natuurlijk ook gewoon een heerlijke taart kopen

Adres: Schietbaanstraat 45b (Rotterdam-West)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten