donderdag 12 mei 2016

Foodfestivals dit weekend

Jammer dat het weer niet meewerkt, want er zijn voor dit Pinksterweekend een paar foodfestivals gepland. Heb je trek en kun je tegen de kou, dan kun je terecht op het Oostplein bij Rrrrollend Rotterdam: van vrijdag 13 t/m maandag 16 mei. En daar zijn deze foodtrucks aanwezig: N'ice Frozen Yoghurt, Best BBQ in Town, Chiel's poffertjes, De BARABOER, Dio's, Drive and Shake, Fritèz - Haute Friture, HY Koffie, IJsmoment, Johnny Doodle (chocola!!!), KingKai's Loempia, Lekker Hotel Mama, Mini Pancakes, Roll or Bowl, The Real Gentlemen & Co., Cocktailbar, satebestellen.nl, Meat District, Carbeque en Chef's Unlimited - Toby Tredgett.


Verder is er nog Bourgondisch Kralingen: op het ponton op de Kralingse Plas nabij The Boathouse Kralingen. Houd jij van eten, wijn, muziek en beleving? Dan is Bourgondisch Kralingen iets voor jou. Het driedaagse festival staat volledig in het teken van wijn- en spijscombinaties, aangevuld met livemuziek van verschillende bands en dj’s. Vrijdag 13 mei van 17.00-23.00 uur, zaterdag 14 mei van 13.00-23.00 uur en zondag 15 mei van 13.00-23.00 uur. Tijdens de openingsavond op 13 mei treedt Hans Dulfer met band op. Voor dit evenement moet je wel toegang betalen.


En dan hebben we ook nog het Gare du Nord Food Festival dit weekend. Echt, je komt van de hoger niet om in Rotterdam! Van 14 t/m 16 mei organiseert Restaurant Gare du Nord de lente-editie van het Food Festival. De tuin van het treinrestaurant wordt ingericht als festivalterrein met ruimte voor kookdemonstraties, foodtrucks, een Fair Trade markt, film, live muziek, sprekers, kookworkshops voor kinderen en meer. Alles plantaardig, maar ‘not just for vegans’. 




Geen opmerkingen:

Een reactie posten