dinsdag 17 mei 2016

The Big Slide

De grootste, de langste, de dikste, de... Rotterdam heeft weer wat, hoor: Er komt een megaglijbaan van 150 meter lang naast de Erasmusbrug in Rotterdam. Zaterdag 4 juni wordt de langste outdoor waterglijbaan van het land opgesteld op het Willemsplein.


Glijbaanliefhebbers kunnen tussen 10.00 en 22.00 uur hun hart ophalen op The Big Slide. Naast de Erasmusbrug wordt een gigantische schans gebouwd. Vanaf 8 meter hoogte glij je dan naar beneden op de dubbele waterglijbaan. Er is een aparte baan voor de jongste kinderen en het gebruik van een opblaasbare zwemband is verplicht. Daarnaast zijn er dj’s, foodtrucks en een gezellig terras.

Vorig jaar zomer werd The Big Slide voor het eerste georganiseerd in Belgiƫ. Toen zijn er ruim zevenduizend mensen in Antwerpen van de glijbaan gegleden.
De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan. Voor een tientje kunnen je een uur lang onbeperkt glijden van The Big Slide. Kinderen en groepen betalen 7,99 euro. In totaal kunnen er 200 mensen per uur van de outdoor glijbaan af. Als het echt stormloopt, is er de mogelijkheid dat de glijbaan een dag langer blijft staan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten