woensdag 4 mei 2016

Het kan weer: buiten eten!

De weersvoorspellingen staan op standje zomer. En dat in de lente. Dus het kan weer: buiten eten! Net nieuw is Mangiare, in de Pannekoekstraat (leuk buurtje!). Het Italiaanse restaurant Mangiare zit al jaren in de Van Oldenbarneveltstraat en nu is er sinds Pasen een tweede vestiging, mét groot terras! Ideaal voor lange zomeravonden met vrienden, grote families, prosecco en... pasta!


Iedere dag staat bij Mangiare in het teken van koken, eten en genieten. Voor de lunch is er ruimschoots keuze uit verschillende goed belegde ciabatta’s, zoals bijvoorbeeld vitello tonnato, taleggio, caprese, verdure. Heb je een ander idee, laat het dan zeker weten. Ook een gemengde salade, een heerlijk bordje antipasti, een soepje of een pasta of lasagna behoren tot de mogelijkheden. De kruiden komen uit de eigen tuin aan de Van Oldenbarneveld.

Omdat Mangiare niet met een vaste kaart werkt, wordt er aan tafel verteld wat er ‘s avonds op het menu van het diner staat. Het diner biedt naast verschillende lasagna’s (porcini/truffel, spinazie/zalm) en pasta’s ook keuze uit een vleesgerecht en een visgerecht. De kok probeert zoveel mogelijk met de seizoenen mee te koken. De toetjes zijn natuurlijk ook echt heerlijk: limoen&limoncello-tiramisu, aardbeien-tiramisu, chocoladetaart, noten-citroentaart, limoen-ijs met bàbà alla limoncello of een Italiaans kaasplankje.

Trek gekregen? Adres: Pannekoekstraat 93a

Geen opmerkingen:

Een reactie posten