woensdag 22 juni 2016

De Parade is in de stad!

Leuk leuk leuk! Morgen begint de Parade weer! Op het rondreizende theaterfestival de Parade staan jaarlijks ruim 100 theater-, dans- , mime- en muziekvoorstellingen op het programma, merendeel speciaal voor de Parade gemaakt.


's Avonds is de Parade misschien wel op zijn sfeervolst. Met gekleurde lampjes tussen de bomen en gratis muziekoptredens bij Café Correct en Hotel Vilé. Bovendien is er een ruime keuze aan eettentjes op het festival. Nestel je op een terras en geniet van cocktails, soulfood, bbq's en nog veel meer.
Ook kinderen zullen zich prima vermaken op het festival. Zo wordt er iedere middag een speciale Kinderparade georganiseerd met een uitgebreid scala aan theatervoorstellingen, muziekoptredens en workshops voor kids.


Mocht het nou de komende tien dagen shitweer zijn (het zal niet de eerste keer zijn dat de Parade verregend in Rotterdam), de Parade reist na Rotterdam door naar Den Haag, Utrecht en Amsterdam. Kun je altijd nog daarheen voor de leuke sfeer en geweldige creatieve voorstellingen.

Locatie: Museumpark. Van 23 t/m 3 juli.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten