donderdag 18 augustus 2016

Romantisch dagje

De meest romantische dag van het jaar in Rotterdam! Op de Dag van de Romantische Muziek, zondag 21 augustus, wordt Het Park (bij de Euromast) omgetoverd tot het decor voor de meest romantische dag van het jaar. Flaneer in je mooiste outfit door het park, kijk je ogen uit en geniet van romantische en klassieke muziek op verschillende podia. Bij ParkProeven haal je iets (h)eerlijks te eten en te drinken van Rotterdamse horeca en er is van alles te doen voor kinderen.


Klassieke muziek is voor iedereen: jong en oud, of je het nu elke dag luistert of één keer per jaar op de Dag. Geniet van deze mooie dag in het park met je vrienden, je familie of neem je liefje mee en waan je in het Romantische tijdperk!

Nieuw dit jaar, is dat er voorafgaand aan de romantische dag ook een romantische avond is! Op 20 augustus van 16.00 tot 23.00 uur vindt de Avond van de Romantische Muziek voor het eerst plaats. Op deze avond kun je dezelfde lieflijke sfeer verwachten als op de Dag, maar het muzikale programma is wat minder klassiek. Met meer jazz op het programma en zigeunerorkest Maro Djipen wordt je zelfs uitgenodigd tot een dansje! Een andere bijzondere gast is de Drijvende Diva. Deze operazangeres draagt een enorme jurk van parasols waarin ze, drijvend op het water, haar kunsten ten gehore brengt. Ze zal op de avond drie keer optreden, waarvan de laatste keer in het donker zal zijn zodat haar verlichtte jurk goed zichtbaar is.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten