woensdag 1 februari 2017

Rocks op de Kleiweg

Rotterdam is sinds vandaag een heel bijzondere winkel rijker: ROCKstyle. Prachtige stenen voor in je interieur en leuke cadeaus. Kettingen, geboortestenen, lampen, stenen voor in bad... Rozenkwarts, galeniet, pyriet en bergkristal, de initiatiefneemsters willen laten zien hoe je deze prachtige items een plekje kunt geven in jouw huis of juist als cadeau kunt geven.


De Rocks&Paper Collectie is een serie van posters en kaarten waarbij de Rocks de hoofdrol spelen. Supertof aan de muur met een leuk stukje tape of in een lijstje. Ook bijzonder zijn de Kids B-day Rocks: superlieve cadeautjes gebaseerd op de geboortedatum! Gewoon fijne spulletjes die 'rocken'.


Naast de esthetische waarde van onze Rocks vertellen ze je in de winkel ook wat meer achtergrondinformatie; waar worden ze gevonden, welke eigenschappen worden er aan toegeschreven en natuurlijk stylingtips. Alles is ook online te koop en ze schrijven regelmatig een blog; laat je daar ook inspireren en vind er regelmatig kortingscodes en andere acties!

Adres: Kleiweg 99b

Geen opmerkingen:

Een reactie posten