maandag 27 februari 2017

Urban Trail

Hardlopend door het Groot Handelsgebouw en Bibliotheek Rotterdam. Na de succesvolle eerste editie van de Rotterdam Urban Trail zijn deze twee iconische locaties toegevoegd aan het parcours van de tweede Rotterdam Urban Trail. Voor iedereen die van een sportieve uitdaging houdt en Rotterdam op een andere manier wil leren kennen, is de Rotterdam Urban Trail op 7 mei wederom een absolute must. De inschrijving voor dit unieke loopevent is nu geopend.


Lopers gaan bij het Groot Handelsgebouw en de Bibliotheek Rotterdam via de hoofdingang naar binnen en vervolgen hun weg via de trap omhoog verder het gebouw in. De organisatie verzorgt een parcours met een aaneenschakeling van bijzondere loopervaringen. Later worden meer locaties en het parcours bekendgemaakt.


Bij een Urban Trail is niet de tijd belangrijk, maar draait het om een bijzondere loopervaring: je loopt door verschillende gebouwen, steegjes, binnentuinen waar je anders nooit komt. Het parcours in Rotterdam verrast je wederom met circa 10 km avontuurlijk en urban loopplezier.

Inschrijven kan op www.rotterdamurbantrail.nl. Wees er snel bij, want de belangstelling voor de eerste editie was groot. Deelnemers krijgen na de finish een medaille en een ontbijt aangeboden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten