vrijdag 23 juni 2017

Yoga op de Rotte

Vorige week meldde ik dat je weer iedere zondagochtend kunt yogaën op het Schouwburgplein. Aanstaande zondag kun je het jezelf nog ietsje moeilijker maken door een yogales op een brede surfplank (een sup-plank) te volgen, op de Rotte! Studio Hillegersberg geeft deze lessen. De eerste les is 25 juni, aanstaande zondag.


Er wordt verzameld bij Studio Hillegersberg en daarna ga je naar de Rotte. Er is eerst een yoga warming up. Na een introductie over de basistechniek van suppen, stapt iedereen op de paddleboards en peddel je een rondje om het boardgevoel te krijgen en de eerste balans te vinden. Vervolgens wordt een goede plek op het water opgezocht en doe je verschillende yogahoudingen op de sup.

Iedereen is welkom. Je hoeft geen ervaring met yoga te hebben. En als je nog nooit op een sup hebt gestaan, is dat ook geen probleem, want er zal ook supinstructie gegeven worden. Je kunt gewoon in sport/yogakleding mee doen. Er is natuurlijk een kans dat je nat wordt, maar neem gewoon een reserve setje kleding mee in je tas. Spullen kunnen tijdens de les in Studio Hillegersberg aan de Minstreelstraat 40 achtergelaten worden. Voor de warming up is het handig om een doek mee te nemen om op te zitten. Neem een bidon of flesje water mee om voor/tijdens/na voldoende vocht binnen te krijgen. Na de les is er warme thee of koffie in Studio Hillegersberg.


De Sup yoga les duurt in totaal circa 2 uur. Schrijf je hier in. Het kost 35 euro per les. Mocht het weer tegenvallen, er zijn meer lessen. Schrijf je gewoon in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten