vrijdag 5 december 2014

Van Sint naar Kerst

Vraag jij je ook altijd af hoe winkels dat nou doen: op 5 december staan alle winkels nog vol Sinterklaasjes en Pietjes en de dag erna is alles kerst, kerst, kerst! Hard doorwerken, dat snap ik ook wel. Maar wel jammer voor hen die op Sinterklaasavond geen pakjes uitpakken, maar de winkelversiering ombouwen. In de nacht van 5 op 6 december worden de filialen van de Bijenkorf omgebouwd van Sint naar Kerstmis. Tientallen stylisten van de Bijenkorf werken de nacht door om de etalages aan te passen, honderden kerstbomen op te tuigen en de displaypunten te veranderen. Bij de roltrappen van de Rotterdamse Bijenkorf maken klim- en zweefpieten plaats voor kerstversiering. Ik neem er elk jaar wel een kijkje, want wat ziet het er altijd mooi, luxe en feestelijk uit!


Als je gaat kerstshoppen, bij de Bijenkorf vind je een klassieke collectie kerstartikelen, uitgevoerd in warme kleuren als goud, zilver, rood en fuchsia. Daarnaast zijn er ook speciale items, uitgevoerd in pastelkleuren als mintgroen en lila. Gouden tip: sla je slag op 2 januari. Dan is alles flink afgeprijsd en zijn er nog volop ballen te koop. Idem voor de kerstkaarten. Ik doe dit al jaren.

Oja, op zaterdag 13 en zondag 14 december komt de kerstman naar de Rotterdamse Bijenkorf en ook van zaterdag 20 t/m woensdag 24 december.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten