vrijdag 23 januari 2015

Records, Eggs & Coffee

In de ochtend op je dooie akkertje door de de collecties van je favoriete locale DJ's en platenverzamelaars graven, onder het genot van een zaterdagnachtkater, een eitje en een bak koffie. Fijn wakker worden toch?
Records, Eggs & Coffee is een maandelijkse platenbeurs op de zondagochtend bij poppodium/café/restaurant Rotown. Het is exclusief bedoeld voor en door de particuliere verzamelaar. Je kunt deze ochtend platen kopen, of met je eigen bak aan een tafel plaatsnemen om je verzameling uit te dunnen (en ongetwijfeld ook weer nieuwe aanwinsten te kopen). Neem elpees en singletjes de je toch nooit meer draait, mee en biedt deze aan voor een mooi prijsje of ga ruilen. De enige beperking: niet meer dan 1 meter platen uitstallen, zodat het overzichtelijk blijft.  

Records, Eggs & Coffee valt samen met het Katerontbijt, waar je voor een tientje los kan gaan op het buffet onder het genot van een bakkie pleur. Aansluitend op Records, Eggs & Coffee host DJ Okkie het Rotterdamse Vinyl Verbond. Ga met je favoriete elpee op de foto en wellicht draait DJ Okkie je lievelingsnummer van je meegebrachte plaat.

Hou de agenda in de gaten voor de data. De eerstvolgende is op zondag 25 januari. Het adres: Nieuwe Binnenweg 19.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten