dinsdag 31 maart 2015

Nieuw in de Markthal

Er zijn of komen weer vier nieuwe ondernemers in de Markthal.

Sinds 2 maart heeft sapzaak Sajoer plaats genomen in de blokhut. Naast de groentensappen en detoxen bieden ze verse salades aan met biologische, seizoensgebonden en lokale ingrediënten.
Nog meer gezond voer haal je sinds 18 maart bij Traiteur Lekkers Vers & Gezond. Deze combinatie van groente- en visboer uit Gorinchem verkoopt in de Markthal dagelijkse verse gerechten, die zelfs ter plekke voor je warm gemaakt kunnen worden. Dus heb jij in je lunchpauze zin in een lekkere stamppot? Haal hem bij Lekkers Vers & Gezond!

Vanaf medio april openen Royal Fish (inclusief een oesterbar) en Adega met Portugese wijnen hun kraam. Ontdek deze heerlijke nieuwe producten tijdens een bezoekje aan de Markthal. En omdat het bijna Pasen is (komend weekend) is er lekker veel chocola en zijn er leuke acties.


Let op! De Markthal houdt aparte openingstijden aan, wat betekent dat ze op vrijdag 3 april (Goede Vrijdag) van 10.00 tot 19.00 uur geopend zijn, op zondag 5 april (Eerste Paasdag) is de Markthal gesloten en op maandag 6 april (Tweede Paasdag) is ie geopend van 12.00 tot 18.00 uur. De horeca aan de lange zijden van het gebouw zijn tot ’s avonds laat geopend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten