vrijdag 31 juli 2015

Zoek het hogerop!

Waarom met twee benen op de grond blijven staan als je ook meters boven NAP kunt relaxen?




DÂK
DÂK opent vandaag! Van 31 juli tot 9 augustus wordt parking Westblaak omgetoverd tot DÂK. Waan je tien dagen lang in een stadspark, maar dan op meer dan 30 meter hoogte met uitzicht over de mooiste skyline van Nederland. Iedere dag kun je op DÂK deelnemen aan festiviteiten, genieten van live-muziek en lokale dj's en natuurlijk aanschuiven bij de Social BBQ. (Hartmansstraat 35)

The Suicide Club
Sinds een maand open en nu al veelbesproken, de cocktailbar genaamd The Suicide Club. Locatie: het dak van Het Groothandelsgebouw in Rotterdam, pal naast Rotterdam Centraal. De belofte: een sexy en edgy wereld. (Stationsplein 45)

Nhow Hotel
Het Nhow Hotel, ontworpen door Rem Koolhaas, heeft een groot dakterras dat uitzicht heeft op het water én de skyline van Rotterdam. Ook niet onbelangrijk: in het weekend is het terras tot twee uur ’s nachts geopend. (Wilhelminakade 137)

Schieblock Dakcafé
Op de zevende verdieping van het Schieblock, hotspot voor creatievelingen, vind je een akker én een dakterras. Elke woensdag kun je er terecht voor een biologische lunch. (Schiekade 189)

Stroom
Een pop-up dakterras van hotel Stroom. De tijdelijke eetplek zal geopend zijn van donderdag tot en met zondag mits het weer het toelaat. Bezoekers worden getrakteerd op uitzicht op de Euromast en de Kop van Zuid. Een Urban Experience op zijn Rotterdamst. Het strak vormgegeven dakterras dat voelt als een hotspot in Berlijn of New York. (Lloydstraat 1)

La Place
En dan zijn er nog de twee fijne dakterrassen van La Place: de ene bij de V&D naast de Koopgoot en de andere hoog boven de Oude Binnenweg. Meestal zit je er rustig, want niet iedereen weet ze te vinden. Met lekker eten van La Place.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten