vrijdag 12 mei 2017

Neem mama mee naar de Swan Market

Zondag is het Moederdag. Koop bloemen, bak een taart, doe iets leuks, je moeder vind toch alles leuk van jou?! En houdt ze van shoppen, neem haar dan mee naar de Swan Market aanstaande zondag. Het is dit keer op een nieuwe locatie, de Parklaan, in het Scheepvaartkwartier, dat is sowieso een fijne plek. 


Shop cadeautjes en must-haves op het gebied van kleding, design, kunst, sieraden, speelgoed, gadgets, vintage, interieur items en meer... Er is een serieuze foodcourt met meer dan 25 verkopers van overheerlijk eten. De keuze is reuze! Bij de Swan-barretjes kun je terecht voor heerlijke Vedettjes, goede vinootjes of een lekker frisje. Bij de barista's van Pop-Up Espresso, Ketelbinkie koffie, Bitter & Real en Il Berretto kun je terecht voor heerlijke koffie en thee.

En er is musica! Natuurlijk! 
 11:45 uur: Emmy Eve
 13:00 uur: Cookhouse Music
 14:15 uur: Marvin Dee Band
 15:00 uur: Dj Oscar 'Okkie' Vijfvinkel

Ook aan de kinders is gedacht: poffertjes van De Poffertjesman, pannenkoeken van Krep de la crêpe, zweefmolen, springkussen, spelletjes en een kleurtafel.

Waar en wanneer:
Zondag 14 mei van 11.00-17.00 uur. Parklaan. Entree tot 15.30 uur: € 2,- (<18 en >65 = GRATIS), Entree na 15:30 uur: GRATIS. Rondom de Parklaan en langs de Parkkade zijn enorm veel parkeerplekken op loopafstand, dus daar kun je de auto heel erg gemakkelijk kwijt! En kom je met het OV: uitstappen bij metrohalte Leuvenhaven en dan een stukje lopen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten