donderdag 4 mei 2017

Vier de vrijheid in Rotterdam

Staan we vanavond eerst nog heel erg stil bij de Nationale Dodenherdenking, morgen gaat Rotterdam los. Op 5 mei 2017 wordt 72 jaar vrijheid in Nederland gevierd met muziek, debat, theater en meer. In Rotterdam is er die dag van alles te doen. Ik focus me even op het Bevrijdingsfestival.


Speciale ambassadeurs van de vrijheid (bekende artiesten) vliegen met helikopters van festival naar festival, verspreid over het land. Zelf vind ik dat Rotterdam er wat dat betreft altijd wat bekaaid vanaf komt. 'Wij' krijgen nooit de grootste artiesten, altijd de mindere goden. Rotterdam wordt morgenavond wél verwend de Rotterdamse hardcore held: DJ Paul Elstak!!!!! (21.00-22.00 uur). Verder is er vanaf ongeveer 13.00 uur een pop- en danceprogramma met onder meer Lucas Hamming, zangeres en Voice-winnares Maan en (Ambassadeurs van de Vrijheid) de Jeugd van Tegenwoordig (18.00-18.30), Veteranen Speeddaten, Radio Freedom, Original Market en nog veel meer.

Je vindt het Bevrijdingsfestival in het park bij de Euromast. Het programma van Bevrijdingsfestival Rotterdam inclusief line-up is hier te vinden (en hieronder het blokkenschema). Het duurt tot 23.00 uur. Warm wordt het niet, maar het zou wel droog blijven.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten