woensdag 24 mei 2017

Stadsfestival

Het centrum van Rotterdam verandert dit weekend in een groot festivalterrein, tijdens de derde editie van Stadsfestival Op z’n Rotterdams. Verdeeld over negen locaties is er van alles te beleven op het gebied van kunst, cultuur, muziek, theater, food en shoppen.


Op het Binnenwegplein, de Lijnbaan, Schouwburgplein en rondom het WTC vind je het hele weekend optredens van Rotterdamse artiesten. Alles komt voorbij: van theater tot poëzie en van beeldende kunst tot muziek. Central Plaza wordt omgedoopt tot Vintage Plaza en op het Centraal Station vind je indoor markt ‘Taste of Roffa’. Verder staat er naast de Markthal een rond draaiend kooktheater waar je gratis aan kunt schuiven voor kookdemo’s van ondernemers uit de hal. Ook in de Koopgoot, of Kookgoot, zijn kookdemonstraties van Rotterdamse chefs te zien. Tot slot verschijnt Azië aan de Maas naast de Markthal. Met optredens, workshops en Aziatische pop-up keukens kun je je hier compleet onderdompelen in oosterse sferen.

Stadsfestival op z’n Rotterdams is gratis toegankelijk en vind je 26 t/m 29 mei op verschillende locaties in het centrum. Azië aan de Maas start al op 25 mei.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten