vrijdag 11 augustus 2017

Culinair festivalletje

Het is geen weekend als er niet ergens een eetfestival is in de stad.  Morgen (zaterdag dus) is er een feestje in het park aan het Achterklooster, Hoogkwartier Proeft! Lange picknicktafels, samen barbecueën en drinken. de buurtband Half Way Station zorgt voor muziek.


Net zoals vorig jaar verzorgen bewoners en ondernemers uit de buurt lekkere en exotische hapjes voor een proeverij. Als bezoeker koop je voor € 3,- een strippenkaart waarmee je vier verschillende gerechtjes kunt halen (zo lang de voorraad strekt). Je kunt ook zelf eten meenemen en klaarmaken op ‘social barbecues’ die voor je klaar staan. Barrelproof en HighHstreet zorgen voor drankjes maar je kunt ook zelf je drinken meenemen.

Hoogkwartier is de driehoek tussen Mariniersweg, Goudsesingel, Oostplein en Burgemeester van Walsumweg en is rustig en gunstig gelegen aan de oostelijke rand van de binnenstad van Rotterdam. In het Hoogkwartier werken bewoners en ondernemers samen aan de buurt. De locatie voor Hoogkwartier Proeft! is tussen de bomen in het gezellige parkje aan het Achterklooster in Rotterdam centrum. Het duurt van 16.00 uur tot ongeveer 20.00 uur.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten