donderdag 31 augustus 2017

Wereldhavendagen

Elk eerste weekend van september staat Rotterdam in het teken van de haven. De Wereldhavendagen is het grootste jaarlijkse maritieme evenement van Nederland! Jong en oud kunnen schepen bezichtigen, demonstraties op het water zien en krijgen presentaties van havenbedrijven.


Het thema van deze jubileumeditie is ‘Werelds’. Want wat ooit als ééndaags evenement Maritiem ’78 is begonnen, is uitgegroeid tot een jaarlijks festival met honderdduizenden bezoekers verdeeld over drie dagen. In 2017 bestaat de Wereldhavendagen veertig jaar. Dit wordt gevierd met een werelds feest!


Het verstevigen van de band tussen haven, stad en haar natuurlijke achterland is waar de Wereldhavendagen om draait. Tijdens dit weekend krijgt iedereen de mogelijkheid om een kijkje te nemen in de keuken van verschillende (haven)bedrijven. Een unieke kans om op plekken in de haven te komen waar je normaal gesproken niet mag komen.

De 40e editie van de Wereldhavendagen vindt plaats op 1, 2 & 3 september 2017. Bekijk hier het programma en welke excursies je kunt maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten