donderdag 3 augustus 2017

Duizel in het Park

Het eerste weekend van augustus is voor Duizel in het Park, het sympathieke festival in het Vroesenpark in Blijdorp. Het culturele zomerfestival vindt sinds 2009 jaarlijks plaats en trekt inmiddels zo’n 10.000 bezoekers uit Rotterdam en ver daarbuiten.


Iedereen is welkom op Duizel in het Park. Van goede buur tot verre vriend. Van jong tot oud. Op het festival draait het om verbeelding, maar ook om ontmoeting en verbinding. Duizel in het Park vertelt de verhalen van de grote stad – specifiek die van Rotterdam – en haar bewoners. In de magische omgeving van het Vroesenpark wordt je meegenomen op ontdekkingstocht. Verhalen uit stad en wijk komen tot leven via voordrachten van schrijvers, eigenzinnige theatervoorstellingen en wonderbaarlijke kunstobjecten. Ze worden afgewisseld met muzikale optredens. Literatuur vormt de rode draad van het festival.


Op de muziekpodia staat een mix van talentvolle singer-songwriters en bands, die het in zich hebben om door te breken bij een groter publiek. Voor kinderen zijn er – naast het reguliere programma - speciale activiteiten. Ze kunnen samen met een kunstenaar op pad gaan om nieuwe dingen te ontdekken, of luisteren naar spannende verhalen in het bos.

Duizel in het Park duurt drie dagen en begint vrijdag om 16.00 tot 23.00 uur. Zaterdag en zondag van 13.00 t/m 23.00 uur. Dagtickets kosten aan de dagkassa € 5 per stuk. Een passepartout voor alledrie de dagen kost € 8.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten