vrijdag 18 augustus 2017

Oude Haven Zomerfestival

Veel mensen vinden het 't mooiste stukje Rotterdam: de Oude Haven. En aanstaande zondag wordt daar het zomerfestival georganiseerd.  Bootje varen, terrasje pakken en luisteren naar aanstormend talent. Klinkt relaxed toch?


Artiesten worden dit jaar uitgedaagd om voor een klein publiek te spelen. Een zeecontainer op het Gelderse Plein doet dienst als huiskamer, hier genieten bezoekers in een intieme setting van bijzondere optredens. Hoog in de lucht staat een uniek podium, bovenop het Witte Huis genieten muziekliefhebbers in een klein gezelschap van een adembenemend uitzicht en bijzondere acts. Vanuit een knaloranje caravan draaien de DJ’s van de Funkkaravaan de beste funk en soul platen. Verder zijn er verschillende podia verdeeld over de terrassen langs de kades van de Oude Haven en zijn er net als vorig jaar luisterbootjes. De line-up varieert van jazz en singer songwriters tot pop en funk. Denk aan optredens van pianist en vocalist Ruben Hein, soulzangeres Amber Gomaa en de Nederlandse Koning van soul Steffen Morrison.


Op een festival in de oudste haven van Rotterdam mag talent uit eigen stad natuurlijk niet ontbreken. Met de muzikale klanken van Cosmic Carnival, Moving Frost en Oliver Pesch is de Rotterdamse line-up goed vertegenwoordigd. Bezoekers kunnen neerploffen op één van de sfeervolle terrassen maar kunnen voor een goede hap ook terecht in de Rotterdamse 'snaaistraat'. Vanuit klassieke foodtrucks worden de lekkerste bites geserveerd.

Wanneer: zondag 20 uugustus van 14.00-21.00 uur. En het is gratis. Nouja, eten en drank niet natuurlijk.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten