woensdag 10 september 2014

Vol weekend

 
Komend weekend is er echt veel te doen in Rotterdam. Meevaller: het is ook nog eens lekker weer! Maak je plan met deze tips.
 


12, 13, 14 september: De Wereld van het Witte de With Kwartier: hét kunstfestival voor cutting-edge kunst en cultuur. Op feestelijke wijze wordt de start van een nieuw cultureel seizoen gevierd: drie dagen lang staat de Witte de Withstraat en het omliggende kwartier bol van kunst, artistieke vernieuwing, cultuur en gezelligheid.

13 en 14 september: 24 uur cultuur: de opening van het culturele seizoen in Rotterdam. Van zaterdag 17.00 uur tot zondag 17.00 uur zetten alle culturele instellingen de deuren wijd open met voorproefjes, kijkjes achter de schermen en niet-te-missen programma! Alleen tijdens 24 uur cultuur kan je binnen álle culturele genres door de gehele stad 24 uur lang cultuur proeven, proberen én beleven.

13 en 14 september: Het 100% Mama Event: het lifestyle event voor de (bijna) mama die het beste uit haar (gezins) leven wil halen. Werken, ontspanning, plezier, genieten met en zonder kind. Alles is te combineren en even belangrijk. Locatie: LP2 op de Kop van Zuid.

13 en 14 september: Open Monumentendag Rotterdam: het thema Op Reis laat mensen dit weekend reizen, over land, over water en door de lucht. Open Monumentendag 2014 gaat terug in de tijd en vertelt de verhalen van de monumenten; onze getuigen van het verleden. (ik vind dit ook een vage omschrijving. Geen idee wat je te wachten staat!)

14 september: Parfum de BoemBoem: Gidsen nemen je mee naar onontdekte locaties in Rotterdam die door stadsbewoners tot iets bijzonders zijn getransformeerd. Onderweg word je getrakteerd op onverwachte ontmoetingen en optredens. Doel is om bezoekers en bewoners van Rotterdam de veranderingen en de dynamiek in de stad te laten meebeleven.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten