woensdag 3 september 2014

Nazomer in the city


Ben je er mentaal net aan toe dat het herfst wordt, gaat de zon opeens weer uitbundig schijnen! Wat een heerlijkheid. Hop, hop, op naar buiten! Tips voor de komende drie dagen:


Wijkpark Oude Westen: Een prachtig verborgen stad park ligt vlakbij het Centraal Station van Rotterdam. Vanaf hier mooi uitzicht op gebouw Calypso (architectonisch hoogtepuntje) en je kunt in het gras genieten van de zon. Er is ook een kleine kinderboerderij. Echt een mooie rustige oase in de chaos van de grote stad. Ook een geweldige plaats om te liggen en genieten van een picknick.
 
 
Het dakterras van V&D middenin het centrum: het hoort bij La Place en je zit er heerlijk! Mooi uitzicht, veel zon, en best lekker eten. Ook fijn: er loopt geen serveerster rond waardoor je je gedwongen voelt iets bij te bestellen. Gewoon relaxed zitten op fijne houten banken. en daarna weer verder winkelen. Of werken.
 
 
Een van de populairste terrassen in die van het Westerpaviljoen (kruising Mathesserlaan/Nieuwe Binnenweg). Zon én schaduw onder de bomen. Er valt genoeg te zien, want het is een druk punt. En wellicht spot je nog een BR'er (Bekende Rotterdammer). Lekker vlotte bediening, goed huiswijntje Chardonnay en aardige lunches. Kan bij mooi weer wel druk zijn, dus kom niet te laat!
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten