vrijdag 7 april 2017

Hilton fotowedstrijd


In de keuken, linnenkamer of in het ketelhuis... Waar maak jij het perfecte shot? Hilton Rotterdam lanceert een fotowedstrijd voor alle fotografieliefhebbers en opent de zoektocht naar de mooiste foto!
Er wordt gezocht naar de perfecte shots van zowel het interieur als het exterieur.

Wil jij deelnemen? Dan geeft Hilton Rotterdam jou de gelegenheid een kijkje achter de schermen te nemen van het hotel om zo de meest originele foto’s te maken. Meld je daarom aan voor de InstaMeet, in samenwerking met Rottergram, op vrijdag 14 april om zo een kijkje te nemen in de keuken, het ketelhuis, de linnenkamer, de grootste suite en alle monumentale stukjes van het hotel.

Weet jij het hotel op de meest artistieke wijze of met de beste invalshoek in beeld te brengen dan ben jij de winnaar. De winnaar wordt mede bepaald door jurylid Marc van der Stelt van MS Fotografie (zijn foto zie je hieronder). De foto’s kunnen t/m 21 april op Instagram worden geplaatst. Je doet mee aan de wedstrijd als je de volgende drie #’s gebruikt in je post: #HiltonRottergram, #HiltonRotterdam en #Rottergram. Voorwaarde is dat je minstens twee foto’s instuurt; een foto van het interieur en een foto van het exterieur. Op woensdag 26 april maken Rottergram en Hilton Rotterdam de winnaar bekend. De nummer 1 wint een grote afdruk van de foto op een prominente plek in het hotel.


Inschrijven voor de InstaMeet op vrijdag 14 april om 15.00 uur kan via: info@Rottergram.org, onder vermelding van jouw naam, Instagrampagina en emailadres. Kijk ook voor meer informatie op de Instagrampagina's van Hilton Rotterdam (instagram.com/hiltonrotterdam) en Rottergram (instagram.com/rottergram).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten