donderdag 13 april 2017

Pasen in Rotterdam

Het had zo leuk kunnen zijn: een lang Paasweekend, zon, eieren, Swan Market, terrasjes... Nou, dikke pech. Het wordt koud en nat. Bah. En het gaat waaien! Het wordt nauwelijks warmer dan 10 graden. Dus een paasontbijt in de warme lentezon zit er aankomend paasweekend niet in. Wat ik zelf ga doen? Zondag binnen bij de verwarming een wedstrijd van Feyenoord kijken en maandag sjoelen. Ook binnen.

Dus tja, moet ik nu tips gaan doen? Nou, vooruit: als je een frisse neus wilt halen, de Markthal is beide dagen geopend. Van 12.00-18.00 uur. Ze doen ook wat leuks voor kinderen. Een heerlijke paaslunch bij Jamie’s of een echt Italiaans paasei bij Arjaa’s. Daarnaast kunnen kinderen als paashaas rond hupsen, kunnen ze meedoen aan een kleurwedstrijd en natuurlijk kunnen er eieren worden gezocht.


En er is dus een Swan Market in het Museumpark. Vanaf 11.00 uur. Met 225 creatieve deelnemers, 20 toffe Food Trucks/Stands, een Paas-speurtocht voor jong en oud, paas-knutselen, etc., zweefmolen, springkussen, poffertjes voor de kleintjes, live muziek en een heuse surprise act! Voordat je gaat: check of het echt doorgaat. Ivm wind en vreselijk weer kan het afgelast worden.


Verdere tips: ga een leuke film zien, slaap uit, ga uitgebreid Paasbrunchen... en bedenk: regen is goed voor de tuin. Maar wel een vreselijke domper.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten