zaterdag 11 april 2015

Avontuurlijke expeditie

Rotterdam verandert snel en ingrijpend. Bouwputten, hijskranen en sloopkogels scheppen chaos in het straatbeeld en kondigen een nieuw begin aan. Met zinnenprikkelende wandel- en fietsroutes verleidt Parfum de BoemBoem bewoners en bezoekers van Rotterdam de veranderingen van de stad mee te beleven.

Vandaag organiseert Parfum de BoemBoem wandel- en fietsroutes tijdens Motel Mozaïque. Gidsen nemen je mee op een avontuurlijke expeditie langs de toekomstige hotspots van Rotterdam. Onderweg beleef je twee waanzinnige primeurs: een eerste bezoek aan de nieuwe popzaal Annabel, die op dat moment nog volop in verbouwing is, én een tour door de Baan, het nieuwste project van muzikale held Speedy J in het Baankwartier. Onderweg word je op een verrassende locatie getrakteerd op een exclusief miniconcert van singer-songwriter Douwe Bob!


Bouwputten en muziek. Het is voor de makers van Parfum de BoemBoem altijd een goed huwelijk geweest. Tijdens eerdere tours werd er opera op steigers geprogrammeerd, hiphop in slooppanden, singer/songwriters tussen het puin. Tijdens Motel Mozaïque 2015 gooit Parfum de BoemBoem daar nog een schepje bouwgruis bovenop.

Startlocatie: Plaza Mozaique, Schouwburgplein, Rotterdam. Starttijden: 11.30 en 14.30 uur
Duur per tour: 2,5 uur. Kosten: € 10 / gratis op vertoon van Motel Mozaique-polsbandje (dan wel even reserveren via www.motelmozaique.nl)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten