donderdag 30 april 2015

Mode Marché

Als je op zoek bent naar uniek, Nederlands modetalent voor scherpe prijzen moet je bij Mode Marché zijn! Dé stock sample sale voor échte modeliefhebbers doet al sinds 2007 menig fashionlover watertanden. Op zaterdag 2 mei viert dé stock sample sale van Nederland haar alweer zestiende editie in de Rotterdamse Schouwburg; dé plek voor iedereen die op zoek is naar buitenkansjes op modegebied, met veel vertrouwd én nieuw modetalent. Check hier de namen van ontwerpers. Hang je wintergarderobe dus alvast aan de kant, want op Mode Marché score je de heetste lente items!


Tijdens Mode Marché zullen een unieke mix van jonge én gevestigde modeontwerpers hun kleding, accessoires, stoffen en monstercollecties verkopen aan hun liefhebbers. Op Mode Marché wordt geen massa-mode verkocht. Naast heel veel shopfun op en rond het podium van de schouwburg zal er ook deze editie extra aandacht zijn voor ‘craftsmanship’ en onafhankelijk design.

Van 12.00 tot 13.00 uur is het VIP Shopping Hour, €8,50. Kaarten voor dit uur kun je in de voorverkoop kopen bij SHPPR, Van Oldenbarneveltstraat 113.
Daarna, van 13.00 tot 17.00 is de entree €3,-

Adres: Rotterdamse Schouwburg, Schouwburgplein 25.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten