zaterdag 4 april 2015

Pasen in Rotterdam

Weer of geen weer, tijdens het paasweekend is er in Rotterdam genoeg te doen. Pasen is het begin van het nieuwe toeristenseizoen in Rotterdam en tijdens het lange paasweekeinde komen er ieder jaar meer toeristen uit binnen- en buitenland naar Rotterdam. Traditiegetrouw zijn de bekende Rotterdam attracties Diergaarde Blijdorp, Spido rondvaarten en de Euromast erg populair tijden de Pasen. Of vaar mee met de Easter Bunny cruise op het Rotterdamse schip ‘de Ameland’ met een heerlijke Paasbrunch.
Ook een traditie is de Pasar Malam in Ahoy. Kinderen kunnen op het ss Rotterdam eieren zoeken, paasdecoraties knutselen en er kan natuurlijk gebruncht worden. Want natuurlijk kan Pasen niet zonder Paasbrunch! Je kunt ook bij Hotel New York aanschuiven. Brunchen in combi met cultuur kan in het Wereldmuseum.

Op eerste Paasdag zijn de winkels gesloten! Als je wilt winkelen kun je op tweede Paasdag terecht in het centrum (12-18 uur), winkelcentrum Alexandrium (12-17 uur) of op de hippe Swan Market in het Museumpark (12-18 uur). Iets sportiefs doen kan tweede Paasdag, want in De Kuip vindt dan namelijk de FunRun plaats.

Vrolijk Pasen!





Geen opmerkingen:

Een reactie posten