vrijdag 24 april 2015

Feel good food

De trend van dit jaar: hip en biologisch eten, geserveerd vanuit hippe foodtrucks. Op zondag 26 april wordt de eerste editie van Truckin’ aan de Rotterdamse Parklaan georganiseerd. Het nieuwe food festival met ‘American roots’ brengt een flinke dosis ‘feel good food’ vanuit diverse pop-up restaurants, een groot BBQ podium en een veld vol foodtrucks (jahoor, daar zijn ze weerrrrr). Waar veel culinaire festivals alleen om foodtrucks draaien, gaat Truckin’ een stap verder. Zo zal lokale chef Jim de Jong (Restaurant de Jong) een heuze Tex-Mex op Truckin’ openen én is er een verkiezing tot 'BBQ’er van het jaar'. Overdag is er meer dan voldoende vermaak voor de kids (reuzenrad, een trampoline en een ballenbak) en ’s avonds wordt er gedanst op de beats van Rotterdams’ fijnste dj’s!


Op Truckin’ ontdek je unieke eetconcepten in een bijzondere Coney Island-achtige setting. Geniet van een ‘Brooklyn lager’ in het Sportscafé, onderga een restyling van je kapsel bij de Barberschool óf shop in de GROOSery Store van Rotterdams’ hipste warenhuis Groos. Op een prachtige zondagmiddag lekker eten in het park: Truckin’ is een mooie toevoeging op het Rotterdamse festivalaanbod.

De deuren van Truckin’ gaan om 13.00 uur open en sluiten om 23.00 uur. De toegang is gratis tot 17.00 uur, daarna is het €5,- per persoon.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten